Om Embax

Embax är ett ungt och serviceinriktat företag som erbjuder marknaden ett komplett sortiment inom släpvagnar och innovativa lösningar inom grönyte- och entreprenad produkter.
Vi erbjuder precis det du vill ha – en säker samarbetspartner med en hög servicenivå. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen!

Snabb - Hållbar - Säker

Efter att ha märkt att marknaden saknade en aktör som aktivt var ute och presenterade nya lösningar inom entreprenad- och grönyte produkter så såg vi vår möjlighet. Embax är ett familjeföretag och för oss var det enkelt att sadla om då vi redan hade en god relation med flera duktiga tillverkare i Europa.

Genom att ha en nära kontakt med våra kunder får vi ständigt nya idéer till nya lösningar som bidrar till att underlätta kundernas dagliga arbete. Det ska vara säkert och okomplicerat att samarbeta med oss. 

Ofta behöver produkten ses och testas innan beslut kan tas. Vi erbjuder möjligheten att komma ut till Er på plats för att gå igenom våra produkter och visa hur den skulle vara en hållbar lösning för Er.

Välkommen!

Tillgänglighet

I dagens värld med dess hastiga tempo och snabba förlopp är det av stora betydelser att man som kund har lätt tillgång till support på marknaden. Ibland krävs det att man snabbt hittar en lösning när oväntade saker inträffar, eller frågar någon om vad som är bäst passande för situationen.

Vi fokuserar starkt på hur vi agerar med kundrelaterade frågor, alltifrån det initiala samtalet till att du upplever en säkerhet och har erhållit det stöd du behöver.

Vårt glada team ger alltid dig en personlig service.

Inget är omöjligt. Vi är med dig hela vägen!

Kvalitet och effektivitet

Vi strävar efter att upprätthålla en långsiktig hög nivå av kvalitet och är stolta över detta!

Tack vare ett djupt samarbete med olika tillverkare i Europa så erbjuder vi er olika lösningar som inte bara kommer förse er med precis det ni behöver men även säkerhetställa en pålitlig produkt som kommer hålla många år framöver.

Våra produkter ska underlätta ditt dagliga arbete och ge dig större effektivitet.

Den ultimata upplevelsen

Vi vill att du som kontaktar oss oavsett i vilket anseende ska känna att det kändes som en säker och trygg upplevelse.